Χθες τα πήγαμε αρκετά καλά σε ένα απο τα συνοδευτικά emails που λάβατε στο BETTIPS.GR με συνεργασία με το STATISTIC.GR

Να τονίσουμε πως τα μέλη των BETTIPS.GR λαμβάνουν :

1) email με τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ της αγωνιστικής (PDF) κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
2) email με τα ΣΕΡΙ της αγωνιστικής (PDF) κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
3) email με τις ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ κάθε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ
4) email με τις προτάσεις διαχείρισης της ΜΗΝΙΑΙΑΣ μπάνκας
5) email με τις προτάσεις διαχείρισης της ΕΤΗΣΙΑΣ μπάνκας

και φυσικά έξτρα δεδομένα όταν προκύψουν (πχ προσεχή εβδομάδα έχουμε επαναληπτικούς σε CHL, UEL, EUL)


Ας δούμε τα χθεσινά (26/8/2023) δεδομένα συνοπτικά

ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ (ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ) ✅
ΑΡΣΕΝΑΛ ΟΒΕΡ 1.5 ΣΤΟ ΜΑΤΣ ✅
ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ✅ (cashout)
ΜΑΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ✅
ΜΑΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ✅ (cashout)
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ✅
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΓΓΚ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ✅
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ✅
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ✅
ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ✅
ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ❌
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ✅
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ✅
ΑΕΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ✅
ΑΕΚ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ❌
AEK ΟΒΕΡ 1.5 ΣΤΟ ΜΑΤΣ ✅
ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ✅
ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ✅


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμετρους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμετρους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ προτείνουμε και μεμονωμένα σημεία που φιλτράρονται για τα συνδυάσετε με τις δικές σας σκέψεις για μεγιστοποίηση του ταμείου σας

ΡΕΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΡΕΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 1.5 ΣΤΟ ΜΑΤΣ
MAΝ ΣΙΤΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΟΒΕΡ 1.5
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
ΑΡΗΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ 1.5 ΣΤΟ ΜΑΤΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
ΝΑΠΟΛΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ 1.5 ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Ας δούμε άλλο ένα παράδειγμα ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 

Παρόλο που η Μπάγερν είναι (προφανώς) το απόλυτο φαβορί στο 1.11 με την Αουγκσμπουργκ, παρατηρήστε πως κέρδισε μόλις το 60% των αγώνων ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ στα τελευταία 10 ματς, ενώ έφερε 4 φορες ισοπαλία (40%) με απόδοση 9.50+. Μακροπρόθεσμα λοιπόν σε ένα ιστορικό δέκα αγώνων πάντα και με αυτήν την απόδοση, είναι προτιμότερο να κυνηγάμε την Μπάγερν να…σκοντάψει παρά να κερδίσει.

Άλλο παράδειγμα ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ

Οσο περίεργο και να φαίνεται, στο 2.10 ο ΑΡΗΣ εχει 7 νίκες σε 8 μάτς εκτός έδρας με αυτήν την απόδοση και σκόνταψε στο 0-0 στις 5/11/2022 με τον Ατρόμητο. Για ΛΑΜΙΑ όμως δεν έχουμε ιστορικό με 3.55 εντός έδρας και αυτό αποτελεί ένα ερωτηματικό. Παρόλα αυτά καταλαβαίνουμε πως είναι χρησιμότερο να κυνηγάμε τον ΑΡΗ να κερδίσει ή πιο safe όπως επιλέξαμε εμείς σήμερα να σκοράρει ο ίδιος.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.