Μολις μία επιλογή μας επιβεβαιώθηκε κι αυτό μόνο θετικό δεν είναι, όταν σας έχουμε συνηθίσει σ’ επιτυχίες.

Το Copa Del Rey θα μας απασχολήσει και σήμερα, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα θέλει επιτέλους να κάνει μια μεγάλη νίκη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στον προημιτελικό με την Μπασκόνια ο Πέσιτς και οι παίκτες του, θέλουν να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους, καθώς τους έχουν πληγώσει ουκ ολίγες φορές. Αντίθετα οι Βάσκοι στοχεύουν σε μία ακόμη νίκη, ενάντια στους μπλαουγκράνα, αν κι αυτό δεν θα τους φτάσει. Ξεκάθαρα ο στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως έχει δηλώσει πολλάκις ο Μαρτίνεθ.Οι τιμές του άσου και του διπλού είναι πολύ κοντά και φαίνεται πως ούτε οι στοιχηματικές εταιρείες, έχουν αποφασίσει ποιος είναι το φαβορί. Από την πλευρά μας θα επιλέξουμε το διπλό, που προσφέρεται 1,90 στην betshop.gr.

Για την ίδια διοργάνωση η αμφιτρύωνaς του Final Eight Γκραν Κανάρια υποδέχεται την Φουενλαμπράδα, η οποία είναι ευχαριστημένη μόνο και μόνο με την συμμετοχή. Φυσικά οι “νησιώτες” δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο του αποκλεισμού, αφού οθ σκέψεις τους, φτάνουν ως τον τελικό του θεσμού. Μιλάμε για ένα νοκ άουτ παιχνίδι και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Δεν μας φοβίζει ιδιαίτερα το χάντικαπ των 9,5 πόντων, άρα θα πάμε με τον άσο, που δίνει απόδοση 1,81 στην betshop.gr.

Στη γετονική Ιταλία το Μιλάνο είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, θεσμός τον οποίο είχε πανηγυρίσει την περασμένη χρονιά. Η Καντού στις τελευταίες αναμετρήσεις της, έχει γνωρίσει μόνο ήττες κι αυτό στην ψυχολογία της έχει λειτουργήσει αρνητικά. Το σύνολο του Πιανιτζιάνι από την άλλη μεριά, είναι η κορυφαία ομάδα της χώρας κι αυτό δεν χωρά αμφιβολία. Οι δύο αντίπαλοι κάνουν πολύ ψηλά σκορ, άρα το over 166,5 πόντων που δίνει 1,89 απόδοση στην betshop.gr δεν είναι κακή επιλογή.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια 2 1,90 Betshop.gr
Γκραν Κανάρια-Φουενλαμπράδα 1 (-9,5) 1,81 Betshop.gr
Ολίμπια Μιλάνο-Καντού Over (166,5) 1,89 Βetshop.gr