Η αγαπημένη μας Euroleague επιστρέφει στο στοιχηματικό προσκήνιο με την 23η αγωνιστική. O Ολυμπιακός μετά την ήττα του από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου, θέλει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, για να παραμείνει στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στο δυναμικό του και τον Κιμ Τιλί, μετά από τέσσερις μήνες απουσίας. Η Βαλένθια από τη μεριά της έχει αρκετούς τραυματίες, όμως με μπροστάρη τον Έρικ Γκριν είναι πολύ ανταγωνιστική, ενώ σκοράρει 80 πόντους μέσο όρο στα τελευταία πέντε ματς. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε με νικητή, άρα θα εμπιστευτούμε το over 153,5 πόντων, που προσφέρεται 1,88 στην stoiximan.gr. 

Στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μπασκόνια και θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στα playoff, εφτά στροφές πριν το τέλος της regular season. O Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει μαζί του, τον Κάιλ Χάινς και τον Οθέλο Χάντερ, όμως ο Βίκτορ Ραντ θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό των δύο Αμερικανών συμπαικτών του. Οι “Βάσκοι” από τη μεριά τους, δεν κουράστηκαν πολύ από το Copa Del Rey, καθώς αποκλείστηκαν από το πρώτο ματς, όμως σήμερα θα προσπαθήσουν για την υπέρβαση. Διαβασμένο το χάντικαπ, άρα θα ρισκάρουμε με το Over 173,5 πόντων, που πληρώνει 1,90 στην stoiximan.gr.

Πάμε και στην Τουρκία, όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενερμπαχτσέ θα παίξει ενάντια στο Μιλάνο, που και φέτος παίζει ρυθμιστικό ρόλο στη Euroleague. Ο Πιανιτζιάνι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζόρνταν Θίοντορ κι έτσι θα στηριχτεί στους Τζέρελς και Γκάουντλοκ στον εκτελεστικό τομέα. Οι Τούρκοι είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης, γι’αυτό θα στοιχηματίσουμε υπέρ του άσου -12,5, που δίνει απόδοση 1,90 στην stoiximan.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Ολυμπιακός-Βαλένθια Over (153,5) 1,88 Stoiximan.gr
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια Over (173,5) 1,90 Stoiximan.gr
Φενερμπαχτσέ-Μιλάνο 1 (-12,5) 1,90 Stoiximan.gr