Με ανατροπή στα τελευταία λεπτά η Βιγιαρεάλ πήρε τη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1, σε μία αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της φετινής La Liga.

Η Ατλέτικο ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από τη Βιγιαρεάλ, ψάχνοντας από την αρχή το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Πίεσε και στο 20′ κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκριεζμάν, που ευστόχησε και έκανε το 0-1 για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να απαντήσει και έτσι η Ατλέτικο πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην Ατλέτικο. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έφτιαξε και οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να προηγούνται. Μέχρι το 82ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ουνάλ κατάφερε να κάνει το 1-1 για το “κίτρινο υποβρύχιο”, ενώ στο 90’+1′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα ανατρέποντας το παιχνίδι. Η Ατλέτικο είδε τον Βιτόλο στο 90’+3’να αποβάλλεται και το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας στην Βιγιαρεάλ μία πολύ σημαντική νίκη.