Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε στο «CNN» για την πορεία της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν και την δική του εξαιρετική χρονιά, ενώ έκανε αναφορά και στα ημιτελικά του Champions League, λέγοντας πως οι πρώην συμπαίκτες του στη Ρόμα δεν τον ήθελαν για αντίπαλο στα ημιτελικά.
“Μίλησα με τους πρώην συμπαίκτες μου, είμαστε πάντα σε επαφή, είμαστε φίλοι. Όλοι μου είπαν: “Δεν θέλουμε να παίξουμε με την Λίβερπουλ”. Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στη Ρώμη καθώς εκεί είναι η παλιά μου ομάδα. Αγαπώ τους οπαδούς της και με αγαπούν και αυτοί. Έχω ωραίες αναμνήσεις, ήμουν σε αυτή την ομάδα για δύο χρόνια και παλέψαμε σε όλα τα ματς. Και περνούσαμε και καλά και στα αποδυτήρια”.
-Για την Λίβερπουλ: “Μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος, είμαστε στα ημιτελικά και όλα μπορούν να συμβούν. Στα προημιτελικά είχαμε την αίσθηση ότι μπορούσαμε να προκριθούμε. Μας λείπουν δύο παιχνίδια πριν το αποφασιστικό βήμα”.
-Για το αν ήξερε την Λίβερπουλ όταν ζούσε στην Αίγυπτο: “Φυσικά και ήξερα την Λίβερπουλ, μάλιστα όταν ήμουν μικρός έπαιζα Playstation και την επέλεγα ως ομάδα μου”.