Καλησπέρα σας φίλοι μου, επιστρέφουμε σήμερα με πολύ καλές επιλογές από το ποδοσφαιρικό μας κουπόνι για το σημερινό μας παιχνίδι. Θα πάμε στο σπουδαίο φιλικό της Γαλλίας με την Ιταλία, αλλά και στο ντέρμπι της Ιρλανδίας.

Γαλλία – Ιταλία

Σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ιταλία στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ. Οι «Τρικολόρ» έρχονται από την νίκη με 2-0 κόντρα στην Ιρλανδία, σε έναν αγώνα που θα μπορούσαν να βάλουν περισσότερα γκολ. Από την άλλη, η Ιταλία δεν πάει στο Μουντιάλ αλλά είναι αρκετά ανανεωμένη και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα επιλέξουμε το goal/goal, γιατί θεωρούμε πως και οι δύο θα παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Το «αμφίσκορο» προσφέρεται στο πολύ ικανοποιητικό 2,15 στο Stoiximan.gr για το βασικό μας παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, η παρουσία του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Ιταλίας, της έχει δώσει άλλο αέρα, ενώ πάντα διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Για ένα «fun bet» θα μπορούσαμε να πάμε με το 2 του 5,45 στη Betshop.gr

Κορκ – Γουότερφορντ

Οι γηπεδούχοι και πρωταθλητές, είναι για ακόμα μία χρονιά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με διαφορά, παρότι βρίσκονται δύο πόντους πίσω από την κορυφή, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Στους τελευταίους αγώνες μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη Τρίτη θέση της κατάταξης, αλλά μακριά από το γήπεδό τους είναι μέτριοι και σήμερα δεν αναμένεται να κοντράρουν την γηπεδούχο Κορκ. Θα πάμε με τον 1 που προσφέρεται στο πολύ καλό για τις συνθήκες του παιχνιδιού 1,68 του Stoiximan.gr, αλλά οι πιο τολμηροί μπορούν να πάμε και με το 1/1 στο 2,55 στην ίδια εταιρεία.

Oι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Γαλλία – Ιταλία goal/goal (2,15) Stoiximan.gr

Γαλλία – Ιταλία 2 (5,45) Betshop.gr

Κορκ – Γουότερφορντ 1 (1,68)  Stoiximan.gr

Κορκ – Γουότερφορντ 1/1 (2,55) Stoiximan.gr