Τα δάκρυα από την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, ακόμα δεν έχουν στεγνώσει, όμως η ζωή συνεχίζεται. Κυνικό μεν, πέρα για πέρα αληθινό δε. Σήμερα διεξάγεται ο 4ος τελικός της Basket League και ως είθισται έχουμε αρκετά στοιχηματικά σημεία, που χρήζουν προσοχής. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση πάντως θα είναι σαν τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ο πιο καλός ο μαθητής θα κερδίσει την μάχη.

Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός που είναι πιο συνεπής στο διάβασμά του. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει εκμεταλλευτεί την αθλητικότητά του ρόστερ του, οι Ρίβερς και Λοτζέσκι έχουν ανοίξει τους χώρους της πράσινης επίθεσης, ενώ οι “ρεζέρβες” δίνουν το κάτι παραπάνω. Μεγάλο ρόλο θα παίξει επίσης η συμμετοχή ή μη του Τζέιμς Γκιστ. Αν παίξει θα δούμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρει, τότε αλλάζουν άρδην οι ισορροπίες του ντέρμπι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βλέπει τους ηγέτες του, άστοχους και εκνευρισμένους. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως όλοι προσπαθούν και δεν θα τα παρατήσουν. Ο Πρίντεζης μάλιστα περιμένουμε να κάνει μεγάλο παιχνίδι, όπως και οι φορμαρισμένοι “Παπ”. Στοιχηματικά αν το δει κανείς ο Ολυμπιακός αποκλείεται να είναι ξανά τόσο κακός, όσο στον 3ο τελικό. Άρα περιμένουμε μία καλύτερη εμφάνιση, ενώ το ΣΕΦ ίσως παίξει το ρόλο του. Μ’αυτό το δεδομένο θα επιλέξουμε τον άσο -2,5 που προσφέρεται 1,91 στην stoiximan.gr.

Το ΣΕΦ αύριο θα κοχλάζει κι ίσως οι παίκτες των “ερυθρολεύκων” μπουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, όπως συνέβη στον 2ο τελικό. Έχοντας στο νου αυτό το 1/1 με απόδοση 2,45 στην stoiximan.gr, δεν είναι απίθανο να μας στείλει ταμείο.

Εννοείται πως και σήμερα δεν λείπουν και τα ειδικά στοιχήματα, τα οποία δεν μας έχουν πάει άσχημα μέχρι τώρα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, δεν πατάει καλά, φοβάται τον τραυματισμό του, όμως στο ΟΑΚΑ ήταν αρκετά αξιόπιστος. Ο Σέρβος σέντερ μπορεί να σημειώσει περισσότερους από 7 πόντους, αφού είναι βέβαια πως θα ταϊστεί σε μεγάλο βαθμό από τους συμπαίκτες του. Τέλος ο Μάικ Τζέιμς αναμένεται να πάρει ξανά πολλές προσπάθειες πάνω του, μετρώντας στη σειρά 16 πόντους μέσο όρο. Δια της ατόπου απαγωγής το over 14,5 πόντων στην stoiximan.gr μπορεί να επαληθευτει, χωρίς ιδιαίτερα κόπο.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1 -2,5 1,91 Stoiximan.gr
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1/1 2,45 Stoiximan.gr
Νίκολα Μιλουτίνοφ Over 7,5 Πόντοι 1,80 Stoiximan.gr
Μάικ Τζέιμς Over 14,5 Πόντοι 1,87 Stoiximan.gr