Ο 3oς και ο  4ος όμιλος ανοίγουν  την αυλαία τους στο Μουντιάλ και το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο σε όλα τα επίπεδα. 

Γαλλία-Αυστραλία

Μετά το 1998, οι “Τρικολόρ” δείχνουν έτοιμοι για να κάνουν τη δική τους ποδοσφαιρική επανάσταση και να προσπαθήσουν να “χωθούν” μέσα στα φαβορί για την κούπα.

O Ντεσάμπ είναι ένας έμπειρος προπονητής. Προσπαθεί ν’ αφήσει μακριά από το άγχος του φαβοριτισμού τους παίκτες του. Παράλληλα έχει δύο σημαντικά θέματα να λύσει και αυτά είναι στην άμυνα. Το πρώτο είναι ο φουλ μπακ Σιντιμπέ που είναι τραυματίας στο γόνατο. Το δεύτερο είναι ο Ουμτιτί που μάλλον όμως θα δώσει το παρών. Στη θέση του πρώτου λογικά θα δώσει το παρών ο Παβάρ της Στουτγκάρδης. Μπαπέ και Ντεμπελέ παίζουν κανονικά.

Ο Αυστραλοί- που έχουν χάσει τις τελευταίες τους δύο πρεμιέρες σε Μουντιάλ -έχοντας στον πάγκο μία γάτα των πάγκων(Μπερτ Φαν Μαρβικ) είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και θα παρατάξουν την σκληράδα τους και τη δυναμική τους ως ομάδα για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν . Με κορυφαίο τον 38 χρονο Τίμ Κέιχιλ   και άξονες τους Γιούριτς,Κρούζε,Λουόνγκο, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Πρόταση:  1 ημίχρονο και 2-3 τέρματα.

Περού-Δανία

Είναι από τα παιχνίδια που λέμε “ο θάνατος σου η ζωή μου”. Οποιος κερδίζει παίρνει προβάδισμα, όποιος χάσει…χάνεται με ισοπαλία όλα είναι πιθανά. Το Περού,που επιστρέφει μετά το 1982 σε Μουντιάλ.  βγάζει ένα ενθουσιασμό στο παιχνίδι του που έγινε ακόμα μεγαλύτερος με την επιστροφή του Πάουλο Γκερέρο. Ο εμβληματικός επιθετικός, που έχασε πολύ καιρό δράσης λόγω Ντόπινγκ  είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παρέα με τον Φαρφάν σύν τους Κουέβα,Αντβίκουλα,Τάπια, θα πάνε για να κάνουν τη ζημιά.

Οι Δανοί που έχουν τον Ερικσεν σε τρομερή κατάσταση, σκοράροντας 11 γκολ στα προκριματικά  αλλά και με μία εξαιρετική παρουσία στην Τότεναμ ,επιστρέφουμε μετά την απουσία τους το 2014, με το Νορβηγό ,Αγκε Χαρέιντε να έχει μία αρκετά ισορροπημένη ομάδα στις γραμμές τις. Πέρα απο τον Ερικσεν, ξεχωρίζει ο Κάσπερ Σμάιχελ , ο Κβιστ, ο Φορ Γιόργκενσεν.

Προταση: Πρεμιέρα με ενθουσιώδεις Περουβιανούς και ισορροπημένους Δανούς.. Λογικά θα σκοράρουν αμφότερες ,αλλά οι Περουβιανοί έχουν αυτή την άγνοια κινδύνου που μπορεί να είναι υπερ τους.. Σαν Fun bet  θα παήγαινα και με ένα Χ ημίχρονο  και Περου να κερδίσει.