Σήμερα, έχουμε τις ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να δίνουν πολύ σημαντικά παιχνίδια, με σκοπό να συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ

Ο δικέφαλος του Βορρά ταξίδεψε στην Μόσχα με το υπέρ του 3-2 του πρώτου αγώνα και θα πρέπει να προστατεύσει το εν λόγω σκορ, για να είναι αυτός που θα προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε έναν απίστευτο, από άποψη διακύμανσης του σκορ, αγώνα οι Θεσσαλονικείς έφεραν τούμπα το 0-2 σε 3-2 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αφήνοντας άφωνους ακόμα και τους φίλους της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες όπως πέναλτι, τετ-α-τετ, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί το 3-2 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, δηλώθηκε στην αποστολή της ομάδας και συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για να αγωνιστεί στο ματς. Ο Ρουμάνος τεχνικός, Ραζβάν Λουτσέσκου, τρίβει τα χέρια του, γιατί θα έχει και την λύση του Μπίσεβαρ στις επιλογές του.

Θα πάρουμε το ρίσκο και θα ποντάρουμε στο Χ2 του ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.05 στην Stoiximan, περιμένοντας να μας δικαιώσει ξανά φέτος για τέταρτη φορά, αφού έχουμε ήδη πιάσει τον 1 με Βασιλεία και Σπαρτάκ στην Τούμπα, αλλά και το Χ2 στην Ελβετία.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, απλά η ποιότητα και το ταλέντο υπάρχει στην ελληνική ομάδα, άρα θα πάμε με το Χ2 της διπλής ευκαιρίας.

Μονό

Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ Χ2 ΔΕ  2.05   Stoiximan