Πέρασε και ο άσσος του ΑΠΟΕΛ στο 1.97 την Πέμπτη και συνεχίζουμε πάρα πολύ καλά με δυνατές αποδόσεις.

Το κουπόνι γεμίζει πλέον αρκετά και οι επιλογές είναι πολλές. Εμείς, θα ασχοληθούμε με το ματς της Έβερτον με αντίπαλο την Σαουθάμπτον για την 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Έβερτον-Σαουθάμπτον

 Με τον Μάρκο Σίλβα πλέον στο τιμόνι της, η Έβερτον έφερε ισοπαλία 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στη Γουλβς.

Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά δεν κράτησαν το προβάδισμα και ισοφαρίστηκαν δις.

Το τελικό αποτέλεσμα όμως, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θετικό, αφού η ομάδα του Πορτογάλου κόουτς έπαιζε από το 40ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Τζαγκιέλκα.

Από την άλλη μεριά, η Σαουθάμπτον έρχεται μετά την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς σκορ κόντρα στην Μπέρνλι για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο τεχνικός Μαρκ Χιουζ τόνισε στις δηλώσεις που έκανε, ότι αυτόν και την ομάδα του, τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι έχουν επενδύσει πολλά χρήματα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Θα ποντάρουμε στον άσσο της Έβερτον σε απόδοση 1.90, περιμένοντας από τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα να ξεκινήσουν με το δεξί τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους και να δείξουν ότι φέτος η ομάδα στοχεύει για τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Μονό

Έβερτον-Σαουθάμπτον 1  1.90  Stoiximan