Επιστροφή στα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου μετά την παύση λόγω του Nations League και τέσσερα ματς στο πρόγραμμα μας… ζεσταίνουν για το “καυτό” Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Πάμε να δούμε μερικά σημεία που μπορούν να μας πληρώσουν απόψε.

Ντόρτμουντ-Άιντραχτ:

Με την αναμέτρηση αυτή επανέρχεται η Μπουντεσλίγκα για την 3η της αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια να αφήνουν ματς να περνάνε ανεκμετάλλευτα μιας και η ισοπαλία στο Αννόβερο, δεν τους προσέφερε και πολλά. Η νίκη είναι αναγκαία τόσο βαθμολογικά όσα και ψυχολογικά. Από την άλλη οι “αετοί” στον πρόσφατο αγώνα τους με την Βέρντερ Βρέμης παρουσίασαν, πολλά αμυντικά προβλήματα και η ήττα ήταν κάτι το σχεδόν αναπόφευκτο.

Πρώτη μας επιλογή ο άσος και το όβερ 2,5 που βρίσκουμε στην Stoiximan.gr σε απόδοση 2,02. Παρόμοια επιλογή που πληρώνει παραπάνω στην ίδια εταιρεία είναι τα 3-4 τέρματα που πληρώνει με 2,35. Για όσους αγαπούν το ρίσκο το Χ/1 (ημίχρονο/τελικό) της Stoiximan.gr σε τιμή 4,00.

Νις-Ρεν:

Μεταφερόμαστε τώρα λίγο πιο δίπλα, στη Γαλλία, με τις δύο ομάδες  να ανοίγουν την αυλαία της Ligue 1 απόψε. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αποδείξει μέχρι ώρας πως έχουν βρει πλήρως τα “πατήματά” τους και τα αμυντικά τους κενά είναι αρκετά. Την ίδια ώρα η Ρεν σημειώνει μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι ματς. Επιπλέον χρειάζεται το “διπλό” και μια επιβλητική εμφάνιση ενόψει και του αγώνα του Europa League που έχει να δώσει σε μερικές ημέρες.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μοιάζει πολύ πιθανό και αποτελεί μια καλή επιλογή της Stoiximan.gr σε απόδοση 1,90. Επιπλέον, στην ίδια εταιρεία το να σημειωθούν 2-3 τέρματα πληρώνει με 1,97 και έχει τύχη να επιβεβαιωθεί. Τέλος, για όσους δεν τρομάζουν από τις πιο υψηλές αποδόσεις, το 2,85 για το “διπλό” που βρίσκουμε και πάλι στην Stoiximan.gr μπορεί να μας αποφέρει κέρδη.