Όσο υπερβολικός κι αν είναι ο τίτλος μας, είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ο Παναθηναϊκός σε λίγες ώρες καλείται επιτέλους να δείξει το καλό του πρόσωπο κι εκτός συνόρων.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος φιλοξενούνται από την Μπασκόνια, η οποία αν χάσει, χάνεται στην κυριολεξία. Η αλλαγή προπονητή σίγουρα θα λειτουργήσει ευεργετικά για τους Βάσκους, που καίγονται για τη νίκη. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τον ΠΑΟ, που μπορεί να έχει ρεκόρ 5-3, όμως το πρόγραμμα του τώρα θα δυσκολέψει επικίνδυνα κι ενδεχομένως να τα βρει σκούρα.

Ο Πασκουάλ φαίνεται πως αλλάζει πλεύση και πλέον δεν κάνει αλλαγές με το χρονόμετρο στο χέρι. Για να φύγει με το διπλό από τη Βιτόρια, πρέπει να πάρει τη μάχη των ριμπάουντ και να είναι απροσπέλαστος αμυντικά. Σαν πρώτο σημείο θα πάμε με το διπλό, έχοντας σαν σύμμαχο και το χάντικαπ των τεσσάρων πόντων, που πληρώνει 1,85 στη Stoiximan.

Στα ειδικά στοιχήματα του ματς τώρα αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το Over 7,5 πόντων του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει “ξεμπουκώσει” ακόμα εκτελεστικά, όμως σήμερα δεν έχει αντίπαλο στα μέτρα του.

Πάμε και στη Βαρκελώνη μια βόλτα, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται το Μιλάνο. Ο Μάικ Τζέιμς διανύει την κορυφαία του σεζόν στην Euroleague, όμως δεν έχει βοήθεια. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι τραυματίας, ενώ ο Κέρτις Τζέρελς δεν μπορεί να επωμιστεί μεγάλο βάρος στις πλάτες του. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν πεισμώσει με την κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και θέλουν να δώσουν απαντήσεις πριν το clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εδώ θα πορευτούμε με το διπλό, με το πλεονέκτημα να είναι στους 4,5 πόντους. Εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή μας, όμως αξίζει τον κόπο.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+4,5)        1,85     STOIXIMAN

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ   OVER (7,5)     1,87      STOIXIMAN

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ (+4,5)      1      1,73     STOIXIMAN