Νέο σκάνδαλο με παίκτη ΝΒΑ ξεσπά, καθώς ο Ντουάιτ Χάουαρντ έρχεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες από φερόμενη πρώην σχέση του.

O άνδρας με το όνομα Masin Elije που έχει υποβληθεί σε αλλαγή φύλλου, ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση με τον Χάουαρντ και τον κατηγορεί για λεκτική επίθεση και σοβαρές απειλές για τη ζωή του.

Στο στόχαστρο μπήκαν ακόμα οι Ουίζαρντς και ο πάστορας του 32χρονου παίκτη, τους οποίους υποστηρίζει ότι ειδοποίησε, αλλά τον απείλησαν εξίσου.

Ο Masin Elije εκθέτει τον Χάουαρντ και το περιβάλλον του με ηχητικά αποσπάσματα στο twitter και στο instagram του. Μάλιστα αναφέρει πως η μεριά του παίκτη του προσέφερε χρήματα και τον ανάγκαζε να υπογράψει συμφωνητικό για να μην «σπάσει» την σιωπή του. Επίσης, τον κατηγορεί ότι τον απάτησε με μια άλλη τρανσέξουαλ το διάστημα που ήταν μαζί.

Ο Masin Elije τονίζει πως δεν δημοσιοποίησε το θέμα ούτε για τη φήμη – αφού ο Χάουαρντ «δεν είναι ούτε Κόμπι, ούτε ΛεΜπρόν, ούτε Τζόρνταν» – ούτε για να θίξει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αλλά για να δει ο κόσμος πόσο σκληρός και άκαρδος είναι.

Πάντως η πλευρά του παίκτη δεν έχει αντιδράσει ακόμα και αναμένονται νεότερα στην εξέλιξη της υπόθεσης.