Ο τίτλος είναι λιγο σκληρός για τις Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, όμως είναι πέρα γα πέρα αληθινός. Η Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο της Primera Division, αφού βρίσκεται ήδη έξι βαθμούς μπροστά από τους “ροχιμπλάνκος”.

Η ομάδα του Σιμεόνε ψάχνει μία μεγάλη νίκη, αφού φέτος δείχνει να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με πραγματικά ισχυρούς αντιπάλους. Η απουσία του Ντιέγκο Κόστα είναι πολύ σημαντική, όπως και του Ντιέγκο Γκοδίν, που είναι ο ηγέτης στα μετόπισθεν. Λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν και για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι το 1-1 ενάντια στην Μπάρτσα είναι καλό αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν φτάνει. Οι φιλοξενούμενοι είναι οι εν δυνάμει πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να δείξουν τη δυναμική τους. 

Στοιχηματικά το ματς δεν είναι δύσκολο να διαβαστεί. Δεν περιμένουμε μεγάλο σκορ και σαν πρώτο σημείο θα πάμε με το Under 2,5 goals, που πληρώνει 1,75 στην Stoiximan, ενώ και η ισοπαλία στην τιμή του 3,33 είναι πολύ ελκυστική.

Στην Αγγλία τώρα η Λίβερπουλ δεν έχει περιθώρια να πετάξει κι άλλους βαθμούς. Η άνεση που είχε τον προηγούμενο καιρό πήγε περίπατο και πλεόν θα μάθει να ζει με το “πρέπει”. Οι τραυματισμοί των Βαινάλντουμ, Άρνολντ και Χέντερσον την επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό, αφού οι κόκκινοι δεν έχουν αντάξιους αντικαταστάτες. Η Μπόρνμουθ μην ξεχνάει κανείς πως έριξε τέσσερα στην Τσέλσι πριν λίγες μέρες. Η προσγείωση όμως στο ματς με την Κάρντιφ θα κάνει τους φιλοξενούμενους πιο μαζεμένους στο σημερινό παιχνίδι. 

Από την πλευρά μας θα εμπισευτούμε τη δύναμη της έδρας και θα ποντάρουμε στο 1ημ./1τελ, που προσφέρεται 1,65 στην Stoiximan. Τώρα αν ψάχνετε κάτι καλύτερο, ο άσος & G/G δίνει 2,55 και δεν είναι απίθανο να επιβεβαιωθεί.