Η Τσέλσι με ενδεχόμενη νίκη απέναντι στην Μπέρνλι θα άφηνε πίσω της την Τότεναμ, όμως οι «Κλάρετς» δεν ήταν εύκολο θύμα και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Στάμφορντ Μπριτζ μετά το 2-2, για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Οι Λονδρέζοι απείλησαν πρώτοι την αντίπαλη εστία, όμως ο Ιγκουαίν δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χίτον. Από την άλλη όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη και προηγήθηκαν με 0-1 με το σουτ του Χέντρικ να μην αφήνει περιθώρια στον Κέπα. Η απάντηση ήταν άμεση και μετά την συνεργασία του Αζάρ με τον Καντέ και το σουτ του δεύτερου ήρθε το 1-1. Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός και τα γκολ ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο. Ο Αθπιλικουέτα έκανε το τακουνάκι, ο Ιγκουαίν έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα άπιαστο σουτ έκανε το 2-1, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση, ο Μι έπιασε την κεφαλιά και ο Μπαρνς από κοντά έγραψε το 2-2.

Στην επανάληψη οι “μπλε” έκλεισαν στα καρέ τους, τους φιλοξενούμενους, όμως αυτό δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς η μαζική άμυνα της Μπέρνλι κράτησε το 2-2 μέχρι το τέλος, ενώ οι προσπάθειες της Τσέλσι αποδείχθηκαν άκαρπες.