Καιρό είχαμε να γράψουμε στοίχημα και σκεφτήκαμε πως σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να το πράξουμε. 

Εννοείται πως θ’ασχοληθούμε το ΝΒΑ, που φοράει τα καλά του αυτόν τον καιρό αφού βρισκόμαστε στα playoff. Όπως ήδη γνωρίζετε Μπακς και Γουόριορς βρίσκονται ήδη στους τελικούς, όμως περιμένουν τους αντιπάλους τους.

Πάμε να δούμε τα τελευταία παιχνίδια, που θα κρίνουν τα ζευγάρια των τελικών σε Ανατολή και Δύση. Θα ξεκινήσουμε από τον πρώτο χρονικά αγώνα, που είναι αυτός ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Μπλέιζερς. Το Ντένβερ που θυμίζουμε απέκλεισε με 4-3 τους Σπερς στον προηγούμενο γύρο, θέλει να πράξει ακριβώς το ίδιο και με τους Μπλέιζερς. Η παρέα των Λίλαρντ και Μακόλουμ κάνει “παπάδες” γι’άλλη μια χρονιά, όμως θέλουν βοήθεια, αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση. Οι “σβόλοι” διαθέτουν μεγαλύτερο οπλοστάσιο, είναι διψασμένοι κι έχουν και την εμπειρία του Game 7 νωπή.

Μ’αυτά τα δεδομένα θα στηρίξουμε τους Νάγκετς και τον άσο του -5,5, που προσφέρεται 1,88 στην Stoiximan.

Πάμε και στο έτερο do or die ματς, όπου Ράπτορς και Σίξερς θα τα δώσουν όλα, για να παίξουν κόντρα στον “Greek Freak” και τους Μιλγουόκι Μπακς. Οι Καναδοί παίζουν μονοδιάστατα κι εξαρτώνται πλήρως από τον εκπληκτικό Λέοναρντ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερες λύσεις στην επίθεση, όμως στα κρίσιμα τα περιμένουν όλα από τον Τζίμι Μπάτλερ, τον πλέον έμπειρο παίκτη στις λεγόμενες ειδικές καταστάσεις. Πιστεύουμε πως κι εδώ οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, αφού μοιάζουν πιο έτοιμοι από τους νέους Σίξερς. Βέβαια εμείς για να σας δώσουμε ένα πιο ασφαλές bet, θα στηρίξουμε το Over 30,5 πόντων του Λέοναρντ με 1,82 απόδοση. 

Οι επιλογές μου

(-5,5) Ντένβερ Νάγκετς-Πόρτλαντ Μπλέιζερς    1       1,88

Κοάι Λέοναρντ    Over (30,5)       1,82