Ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε σήμερα (22/7) στην Ισπανία και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Λας Πάλμας.

Το σίριαλ με όνομα… Ματέο Γκαρσία συνεχίζεται…

Ο παίκτης που ήταν δανεικός στον Άρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο, επέστρεψε στην Λας Πάλμας, όπου και ανήκει.

Στην αρχή του καλοκαιριού ο πρόεδρος της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, είχε δηλώσει πως ο Ματέο πουλήθηκε σε ομάδα για τρία εκατομμύρια ευρώ. Αργότερα η Λας Πάλμας, έδωσε έξτρα άδεια στον Ισπανό ποδοσφαιριστή για να φέρει πρόταση και έτσι να μην χρειαστεί να δώσει το παρών στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι μέρες πέρασαν, ο παίκτης συνέχιζε τις διακοπές του στην Αργεντινή, μέχρι σήμερα που επέστρεψε στην Ισπανία.  Η Λας Πάλμας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον παίκτη, στην οποία όμως φαίνεται ότι ο Ματέο «ήρθε, για να φύγει».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αργεντινός παίκτης Ματέο Γκαρσία εντάχθηκε στην ομάδα ολοκληρώνοντας την περίοδο διακοπών του, αλλά και τον δανεισμό του στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Perpetuo Socorro και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Πέπε Μελ, περιμένοντας να βρεθεί μια λύση για το μέλλον του στην ομάδα».

Εκτός από την ανακοίνωση, υπάρχουν και δημοσιεύματα, που αναφέρουν πως τον Ματέο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, ο αθλητικός διευθυντής, Ρόκο Μαϊορίνο, αλλά και ο υπεύθυνος διεθνών μεταγραφών της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, οι οποίοι τον ξενάγησαν στις ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.