Το σερί ματς σταμάτησε χθες, καθώς μπορεί το αμφίτερμα στο Μόναχο να πέρασε… αέρα, όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο ματς της Μπιλμπάο με τη Μπαρτσελόνα. Σήμερα, Σάββατο, οι επιλογές θα είναι τρεις…

Πέρυσι έφτασε κοντά στον τίτλο αλλά απέτυχε στο τέλος. Φέτος, η Ντόρτμουντ θέλει να πάρει το… αίμα της πίσω, ξεκινώντας την περιπέτειά της στη νέα Μπουντεσλίγκα υποδεχόμενη την υποδεέστερη Άουγκσμπουργκ. Οι Βεστφαλοί είναι το σαφές φαβορί και έχουν επιθετική γραμμή που τρομάζει, συνεπώς είναι συνετό να περιμένει κανείς πολλά γκολ στο ματς του «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στις αρχές της σεζόν μας δίνει καλές αποδόσεις στα γκολ γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το over 3,5 στο 2.05 από Goalbet.

Πάμε και στη Γαλλία, όπου η Ναντ φιλοξενεί τη Μαρσέιγ για τη 2η αγωνιστική της Λιγκ 1. Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους, με τους γηπεδούχους πάντως να μην… πέφτουν από τα σύννεφα για το 2-1 από τη Λιλ. Εν αντιθέσει, οι Μασσαλοί δέχτηκαν πλήγμα με την εντός έδρας ήττα από τη Ρεμς (0-2) στο πρώτο επίσημο ματς του Βίλας Μπόας. Οι δύο ομάδες ψάχνουν βαθμούς και αναμένονται ιδιαίτερα δραστήριες, αξίζει το αμφίσκορο στο 1.75 από Goalbet.

Τέλος, θα ασχοληθούμε και με την πρεμιέρα της Λα Λίγκα. Η Βιγιαρεάλ απογοήτευσε πέρυσι και αυτή τη χρονιά θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, επιστρέφοντας στην πρώτη εξάδα. Πρώτη αντίπαλος για το «κίτρινο υποβρύχιο» η νεοφώτιστη Γρανάδα, που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο. Στήριγμα ο άσος στο 1.60, μπαίνει σε δυάδα με τα γκολ στη Νάντη και μας δίνει απόδοση 2.80!

ΜΟΝΟ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ              OVER 3,5             2.05       Goalbet

ΔΥΑΔΑ (2.80 – Goalbet)

ΝΑΝΤ-ΜΑΡΣΕΪΓ  G/G        1.75      

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΓΡΑΝΑΔΑ       1             1.60