Πολύ καλά τα πήγαμε χθες, καθώς Γουλβς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δικαίωσαν τις προσδοκίες για το αμφίτερμα. Πάμε όμως να δούμε τι καλά έχουμε απόψε, αφήνοντας τους εντός συνόρων αγώνες…

Την παράσταση κλέβουν οι τρεις πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άγιαξ, αφού απέκλεισε δύσκολα τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει ακόμη μία ομάδα που… ομιλεί ελληνικά! Ο λόγος για τον ΑΠΟΕΛ, που με τον Τόμας Ντολ πλέον στο τιμόνι, ορέγεται σεντόνια! Ο πρωταθλητής Κύπρου χρειάστηκε μεγάλο αποτέλεσμα για να βρεθεί εδώ, καθώς ανέτρεψε την εντός έδρας ήττα από την Καραμπάργκ (1-2) νικώντας με 2-0 στο Αζερμπαϊτζάν. Σαφές φαβορί οι Ολλανδοί, αλλά οι γηπεδούχοι θα το παλέψουν. Προκρίνεται ως επιλογή το αμφίσκορο στο 1.85 από Goalbet.

Μένουμε Ευρώπη, μένουμε Τσάμπιονς Λιγκ και πηγαίνουμε στη Ρουμανία. Έντεκα συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα μετρά η Κλουζ, έξι η Σλάβια Πράγας και το μεταξύ τους ματς προβλέπεται ιδιαίτερα αμφίρροπο. Από τον Απρίλιο αήττητοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι, δείχνουν να έχουν τα προσόντα για το πρώτο βήμα – άλλωστε στο «Κονσταντίν Ραντουλέσκου» η Κλουζ έχει 2-1-0 στα φετινά προκριματικά και δεν φαίνεται διατεθειμένη να χαλάσει το σερί της. Για μεγαλύτερη κάλυψη, παίζουμε 1 DNB στο 1.90 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

22:00 ΑΠΟΕΛ-ΑΓΙΑΞ G/G (1.85, Goalbet)

ΜΟΝΟ

22:00 ΚΛΟΥΖ-ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ. 1 DNB (1.90 Goalbet)