Κυριακή, γιορτή και σχόλη να’ ταν η βδομάδα όλη λέει το τραγούδι, ωστόσο εδώ θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και το… στοίχημα! Άκρως ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι, δύο οι επιλογές μας…

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, ωστόσο τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πάντα θα τραβούν τα βλέμματα. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς από την άλλη να θέλει να κάνει το 4/4 και να παραμείνει στην κορυφή. Σαφής η διαφορά δυναμικότητας, αλλά οι γηπεδούχοι θα το παλέψουν. Έχει αξία το αμφίσκορο σε απόδοση 2.40 από Goalbet.

Πάμε και μία βόλτα από Γαλλία μεριά, όπου επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι μεταξύ Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «λιονέ» κόλλησαν στο 1-1 με τη Ζενίτ μεσοβδόμαδα, ενώ στο πρωτάθλημα παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (3-0). Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ των Παριζιάνων, ενώ οι πιθανές επιστροφές των Εμπαπέ και Νεϊμάρ δίνουν επιπλέον boost στους πρωταθλητές. Θα τιμήσουμε το διπλό σε απόδοση 1.90 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

20:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G (2.40, Goalbet)

MONO

22:00 ΛΙΟΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 (1.90, Goalbet)