Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Βελιγράδι την 1η Οκτωβρίου. Ο προπονητής του συλλόγου Βλάνταν Μιλόγιεβιτς δεν ήταν ευχαριστημένος από την ήττα στο ντέρμπι με την Παρτιζάν.

«Δεν είναι ωραίο όταν χάνεις ένα ντέρμπι, έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία. Είμαστε όμως επαγγελματίες και θα πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια», είπε ο Μιλόγεβιτς, μετά την πρώτη ήττα που γνώρισε ο Ερυθρός Αστέρας στο πρωτάθλημα (σε 7 αγώνες), έπειτα από έξι συνεχόμενες νίκες

«Δεν επέλεξα αμυντική τακτική, προσπαθήσαμε στο ξεκίνημα σύστημα 3-4-2-1, αυτό δεν είναι αμυντική τακτική. Μόλις όμως φανούν τρεις παίκτες στην άμυνα, αυτόματα χαρακτηρίζεται αμυντικό το σύστημα. Προσπαθήσαμε να εκπλήξουμε τη Παρτιζάν με διαφορετικό σχηματισμό, για να ελέγξουμε το χώρο και την μπάλα. Υπήρχαν μερικά διαστήματα στο παιχνίδι, όπου κάναμε καλά πράγματα και αυτό που θέλαμε, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο στο κέντρο. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό που αποφάσισα, έτσι το σκέφτηκα» συμπλήρωσε.