Κερδοφόρα ήταν η χθεσινή μας… ζαριά, καθώς Θέλτα και Εσπανιόλ έμειναν στο 1-1 στο Βίγκο και επαλήθευσαν την πρόβλεψη για under 2,5. Σήμερα, Παρασκευή, το κουπόνι αρχίζει να… επεκτείνεται ξανά, ωστόσο η στήλη θα κινηθεί και πάλι συντηρητικά, με μία μόνον επιλογή.

Εξαρχής ήταν σαφές πως δύσκολα θα επαναλάμβανε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης σεζόν ανάλογη με την περσινή. Η αποχώρηση των Αλέρ, Γιόβιτς και Ρέμπιτς αφαίρεσε πολλή από τη δυναμική των «αετών» και το ξεκίνημά τους στην τρέχουσα χρονιά είναι μέχρι τώρα μέτριο. Στη Μπουντεσλίγκα, η ομάδα του Άντι Χιούτερ έχει 2-1-2 με γκολ 7-7 και η αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου φαντάζει ως ευκαιρία για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Οι νεοφώτιστοι από την άλλη, έχουν μαζέψει ως τώρα 4 βαθμούς αλλά προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και θέλουν να βγάλουν αντίδραση κόντρα στην Άιντραχτ, που έχει στο μυαλό και την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Γκιμαράες για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν παρουσιαστεί αφελείς στην άμυνα, ενώ δεν τα πάνε και πολύ άσχημα επιθετικά. Από τα ματς που… ξεκινούν από το 1-1, είναι πιθανό να έχουμε αμφίτερμα συνδυασμένο με over 2,5. Το εν λόγω combo προσφέρεται στο διόλου ευκαταφρόνητο 1.80 στη Goalbet και αξίζει το ρίσκο.

ΜΟΝΟ

21:30 ΟΥΝΙΟΝ Β.-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. G/G & OVER 2,5 (1.80, Goalbet)