Κοιμήθηκε όρθια η Σίτι εις το Μάντσεστερ, η Τότεναμ δεν πάτησε ποτέ το πόδι της στο Λονδίνο (τι 2-7 ρεεε) και κάπως έτσι χάλασε η μαγιά χθες. Μία επιλογούλα σήμερα, γιατί ψες πολύ στενοχωρήθηκα!

Είναι ένα ματσάκι που πολύ μου κένδρισε το ενδιαφέρον, που λέτε. Λειψία εναντίον Λιόν στη Ρεδ Μπουλ Αρένα, με αμφότερες να προέρχονται από εντός έδρας… κηδείες από Σάλκε και Ναντ αντίστοιχα (αμ τι, ανάποδα θα ήντουνα;). Φοβερή και τρομερή η αρμάδα του Ιούλιου του Νάγκελσμαν εις την πρεμιέρα, πάτησε δύο τεμάχια στη Μπενφικάρα, μέτρια η Λιονάρα με τη Ζενίτ, ένα-ένα με τα χίλια ζόρια.

Οι ταυρουλιάρηδες μέχρι το τρίμπαλο από τη Σάλκε ήσαν εντυπωσιακοί, οι λιοναίοι από την άλλοι δεν έχουνε νίκη ενάμισο μήνα. Κοινός παρονομαστής, τα οβεράκια! Οι μεν έχουσι επτά στα οχτώ φέτο, οι δε εκτός έδρας τρία στα τέσσερα. Προβλέπω να στήνεται φεστιβάλ στη Λάιπτσιγκ, ειδικά άμα πάρουνε φόρα οι Γερμαναράδες και μπούνε σαν… ταύροι σε υαλοπωλείο! Πόσο δίνει ρε μάγκες το οβερ τριάμισο; Πόσο;;; Λίγο… Γι’ αυτό over 4,5 στο 4.00 από Goalbet και είμαστε ωραίοι!

ΜΟΝΟ

22:00 ΛΕΙΨΙΑ-ΛΙΟΝ OVER 4,5 (4.00, Goalbet)