Μία η άλλη μας πήγε χθες, καθώς πέρασε το αμφίσκορο στο Βαρκελώνη αλλά όχι και το under 2,5 στη Βαλένθια. Απόψε, στρέφουμε την προσοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ με δύο ακόμη επιλογές.

Αφού ηττήθηκε σχετικά εύκολα από τη Ρέιντζερς στην πρεμιέρα (παρά το ισχνό 1-0), η Φέγενορντ φιλοξενεί την Πόρτο με στόχο τον ευρωπαϊκό… σεφτέ. Η ομάδα του Γιαπ Σταμ αντέδρασε μετά από τρεις συνεχόμενες γκέλες και έριξε πέντε γκολ στη Τβέντε, την ώρα που οι «δράκοι» έχουν συμπληρώσει οκτώ συνεχόμενες νίκες. Πολύ πιθανό το αμφίσκορο, στο 1.70 η απόδοση από Goalbet.

Μεταφερόμαστε στην Ελβετία, όπου η Λουγκάνο φιλοξενεί τη Ντινάμο Κιέβου. Οι γηπεδούχοι αποτελούν το μεγάλο αουτσάιντερ του 2ου ομίλου, με τα επτά συνεχόμενα ματς δίχως νίκη να λένε πολλά. Οι Ουκρανοί από τη μεριά τους βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, μετρούν τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες με γκολ 9-0 και δείχνουν πως εύκολα ή δύσκολα μπορούν να περάσουν από το «Κίμπουνπαρκ», το οποίο χρησιμοποιεί η ομάδα του Φάμπιο Σελεστίνι ως έδρα στα ευρωπαϊκά ματς. Αξίζει το διπλό στο 2.10 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

19:55 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΠΟΡΤΟ G/G (1.70, Goalbet)

ΜΟΝΟ

22:00 ΛΟΥΓΚΑΝΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ Κ. 2 (2.10, Goalbet)