Καταπληκτική η χθεσινή ημέρα, με τις προβλέψεις για γκολ σε Λονδίνο και Μαδρίτη να μας πληρώνουν και να μας δίνουν την απαιτούμενη ώθηση για το σημερινό, κυριακάτικο κουπόνι. Δεν… παραμυθιαζόμαστε φυσικά, θα πορευτούμε μαζεμένα, με δύο επιλογές ξανά.

Η μεν έχει εντυπωσιάσει, ο δε έχει απογοητεύσει. Η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Άρη συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, με τους «ακρίτες» να θέλουν να συνεχίσουν την εκπληκτική τους πορεία και να εδραιωθούν στη 2η θέση της Σούπερ Λιγκ 1. Οι «κιτρινόμαυροι» από τη μεριά τους, δεν έχουν περιθώρια για άλλη ήττα και αναμένεται να παρουσιαστούν ψυχωμένοι στα «Πηγάδια». Πολύ πιθανό να δούμε γκολ εκατέρωθεν, στο 2.00 το αμφίσκορο από Goalbet.

Παρόμοιο θα είναι το ποντάρισμά μας και στο αγγλικό ντέρμπι μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ. Είναι σαφές πως οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε μία από τις χειρότερες καταστάσεις της σύγχρονης ιστορίας τους, ωστόσο κόντρα στους «ρεντς» υπάρχει πάντα ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Ασυναγώνιστη ως τώρα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο η 15ήμερη αποχή ενδέχεται να παίξει τον ρόλο της. Κι εδώ αμφίσκορο, σε απόδοση 1.75, επίσης από Goalbet.

ΜΟΝΟ

17:00 ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ G/G (2.00, Goalbet)

ΜΟΝΟ

18:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G (1.75, Goalbet)