Μετά από ένα αρκετά καλό στοιχηματικό τριήμερο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, η στήλη επανέρχεται σήμερα στα εγχώρια με δύο επιλογές. Σε Ολλανδία και Ισπανία θα κάνουμε παιχνίδι…

Μπορεί να συνδύασε την επιστροφή της στην Ερεντιβίζιε με 6 αγωνιστικές χωρίς ήττα, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική και πλέον η Τβέντε ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από 4 συνεχόμενες ήττες! Αντίπαλος η Έμεν, που μετά το 2-1 επί της Φορτούνα Σιτάρντ ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο αποτελεί ξεκάθαρα ομάδα… έδρας. Και οι 10 βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες του Ντικ Λούκιεν έχουν παρθεί εντός! Αναμένεται να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό η Τβέντε και να φτάσει στη νίκη, πληρώνει καλά στο 1.90 ο άσος από Goalbet.

Αφήνουμε την Ολλανδία και πηγαίνουμε Ισπανία, όπου η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Αλαβές. Καλό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει το «κίτρινο υποβρύχιο», που με νίκη ενάντια στους Βάσκους θα μπορέσει να μπει, έστω και προσωρινά, στην τετράδα. Χαρακτηριστικό των γηπεδούχων τα… ματς-ροντέο, καθώς έχουν μέχρι τώρα 7/9 over 2,5! Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ πιο μαζεμένα νούμερα και προβλέπεται να δυσκολευτούν στο «Κεράμικα». Δεν αποκλείεται να παρασύρει την αντίπαλό της σε ματς υψηλού ρυθμού η Βιγιαρεάλ, αξίζει το ρίσκο με το over 2,5 στο 1.90 από Goalbet.

ΜΟΝΟ

21:00 ΤΒΕΝΤΕ-ΕΜΕΝ 1 (1.90, Goalbet)

ΜΟΝΟ

22:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΛΑΒΕΣ OVER 2,5 (1.90, Goalbet)