Η Γιουβέντους απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-2) και πέρασε πρώτη στην επόμενη φάση, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να επικρατεί της Λοκομοτίβ Μόσχας με 2-0 και να περνάει ως δεύτερη. Στο Γιουρόπα Λιγκ οι “ασπιρίνες”.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γιουβέντους 0-2

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα έχασε την πρώτη της ευκαιρία. Συγκεκριμένα, η μπάλα στρώθηκε στον Ντιαμπί, ο οποίος πήγε να αιφνιδιάσει με γρήγορο σουτ τον τερματοφύλακα, αλλά δεν τα κατάφερε. Μόλις 9 λεπτά αργότερα η Γιουβέντους απάντησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους , μέσα από την περιοχή.

Η Μπάγερ στο 22ο λεπτό ζήτησε πέναλτι για πέσιμο του Χάβερτζ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται. Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Χάβερτζ να κάνει το σουτ αλλά τους αμυντικούς της Γιουβέντους να διώχνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κριστιάνο Ρονάλτο σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 75ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ μετά από κόρνερ του Ντιμπάλα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 92ο ο Ιγκουαίν.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εύκολα της Λοκομοτίβ Μόσχας με 2-0 και ολοκλήρωσε πολύ καλά την πορεία της στους ομίλους του Champions League.

Τα γκολ για την Ατλέτικο πέτυχαν οι Ζοάο Φέλιξ στο πρώτο ημίχρονο και Φελίπε στο δεύτερο.