Ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση των «16» του Champions League τόνισε πως η Ατλέτικο είναι μια δύσκολη αντίπαλος, ωστόσο ανέφερε πως ο Σιμεόνε μόνο… ήσυχος δεν θα είναι, καθώς οι Reds έχουν μόνο καλές αναμνήσεις από την Μαδρίτη!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ:

«Είναι μία ενδιαφέρουσα κλήρωση. Η Μαδρίτη είναι ένα μέρος, στο οποίο έχουμε μόνο φανταστικές αναμνήσεις. Τώρα παίζουμε με την Ατλέτικο και αυτό είναι το γήπεδό της. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, ωστόσο, σε αυτή τη φάση υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 ματς, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και ζευγάρι τελικού.

Δεν νομίζω ότι ο Σιμεόνε θα τρέχει χαρούμενος στο δωμάτιό του, επειδή κληρώθηκε με τη Λίβερπουλ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Τόσο εμείς όσο και η Ατλέτικο παίζουμε έντονα, όμως οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικό στυλ και διαφορετική οργάνωση».

Στην επιστροφή του στο Wanda Metropolitano: «Νομίζω ότι είχαμε τα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Ίσως να μπορέσουμε να ζητήσουμε να τα έχουμε ξανά. Ήταν πολύ ωραία, γεμάτα με χρώματα της Λίβερπουλ, όμως, πιστεύω ότι πλέον θα τα έχουν αλλάξει».