Το γρήγορο γκολ του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ… καταδίκασε από νωρίς το under που είχε προταθεί, ωστόσο η Μίλαν πλήρωσε με άνεση τον άσο στο ημίχρονο και μετρίασε τη ζημιά. Και σήμερα δύο επιλογές, και σήμερα από Κύπελλα.

Στην τελευταία, χρονικά, αναμέτρηση του Coppa Italia, η Πάρμα υποδέχεται τη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες το βράδυ της Δευτέρας επικρατώντας με 2-0 της Λέτσε εντός έδρας, την ώρα που οι «τζιαλορόσι» έχουν μπει στο 2020 με δύο ήττες στο «Ολίμπικο». Αμφότερες μάλιστα, κόντρα σε ομάδες του… Τορίνο (την ομώνυμη και τη Γιουβέντους)! Οι Ρωμαίοι βλέπουν με καλό μάτι μία πορεία στο Κύπελλο, ειδικά από την στιγμή που στο πρωτάθλημα ο μοναδικός στόχος είναι η τετράδα. Αν παρουσιαστεί σοβαρή, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα θα πάρει την πρόκριση, στήριγμα το διπλό στο 1.90.

Δύσκολη έξοδος και για την ΑΕΚ, που παίζει με τον Αστέρα στην Τρίπολη, σε ματς ωστόσο που θα είναι το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων. Η «Ένωση» ηττήθηκε… ζόρικα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 2-0 του ΟΦΗ και καθάρισαν σε μεγάλο βαθμό με την σωτηρία. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αναμένεται να κάνει αλλαγές ο Μάσιμο Καρέρα. Προκρίνεται η επιλογή του under 2,5 στο 1.70.

ΜΟΝΟ

22:15 ΠΑΡΜΑ-ΡΟΜΑ   2   1.90

ΜΟΝΟ

17:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΑΕΚ   UNDER 2,5   1.70