Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Αλεξάντερ Μπούμπλικ στα ημιτελικά του Open της Μασσαλίας και θα διεκδικήσει αύριο τον πέμπτο τίτλο στην καριέρα του.

Εξαιρετικός ο νεαρός τενίστας, επικράτησε με 7-5, 6-3 σε μόλις 68 λεπτά και θα προσπαθήσει να κάνει το repeat στη γαλλική πόλη, όπου έχει επτά σερί νίκες!

Ο αντίπαλός του θα προκύψει από τη μονομαχία του Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ με τον Ζιλ Σιμόν.

Ο Στέφανος έκανε για άλλη μια φορά επίδειξη δύναμης και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει χάσει ακόμα σετ στη διοργάνωση (14-0).

Σίγουρα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όποιος και είναι ο αντίπαλος, ωστόσο με τον 19χρονο Καναδό έχει… συνήθως προβλήματα!

Με όπλο το μεγάλο σερβίς του, που τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο όλη την εβδομάδα, ο Στέφανος προηγήθηκε με 5-2, όμως ένα νευρικό γκέιμ στο 5-3 παραλίγο να τον βάλει σε περιπέτειες.

Ο Μπούμπλικ, λοιπόν, πήρε πίσω το μπρέικ, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς του στο 6-5 και έτσι ο Τσιτσιπάς έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

Mε τον… αέρα του 1-0, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε καθοριστικό προβάδισμα στο τέταρτο γκέιμ του δεύτερου (3-1) και βρέθηκε με τρία ματς πόιντ στο 5-2 (0-40).

Ο αντίπαλός του κατάφερε να μείνει προσωρινά όρθιος, αλλά ο Στεφ σέρβιρε στη συνέχεια με επιτυχία και σφράγισε τη νίκη.

Είναι η δέκατη φορά που θα παίξει σε τελικό και έχει πανηγυρίσει ήδη τέσσερις φορές: Στοκχόλμη 2018, Μασσαλία, Εστορίλ, Λονδίνο 2019.