Φαίνεται πως ο Κίκε Σετιέν δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως βρίσκεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Ο Ισπανός τεχνικός εξομολογήθηκε, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα κατάφερνε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

«Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι μου είχαν αναφέρει προτού ακόμα αναλάβω την ομάδα ότι θα μπορούσα να είμαι προπονητής του συλλόγου λόγω της φιλοσοφίας μου, ωστόσο εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση. Γιατί; Τι το ξεχωριστό έχω κάνει για να βρίσκομαι εδώ; Πρέπει να αναλύσεις αυτή την κατάσταση και να σκεφτείς το εξής: ποιο είναι το βιογραφικό μου; . Πάντως, σε τελική ανάλυση πιστεύω ότι όντως έχω παρόμοιες ιδέες σχετικά με τον τρόπο που θέλουν να παίζουν οι ‘’μπλαουγκράνα’’. Σε αυτό το κομμάτι ταυτιζόμαστε με την διοίκηση» ήταν τα λόγια του Σετιέν.

Ο 61χρονος προπονητής ζήτησε, επίσης, συγγνώμη και για τη συμπεριφορά του βοηθού του στη διάρκεια του πρόσφατου clasico.

Ο συνεργάτης του Σετιέν φώναζε και… ξεσπούσε στους παίκτες της ομάδας στη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ.

«Είναι νεαρός σε ηλικία, έχει ενέργεια μέσα του και με πρώτο φταίχτη εμένα, θα πρέπει να το ελέγξουμε αυτό γι’ αυτό και απολογούμαι. Είναι δικό μου λάθος στην τελική» είπε σχετικά.