Δημοσίευμα από το εξωτερικό αποκαλύπτει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης, αναμένεται να κυνηγήσει την περίπτωση του Πορτογάλου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα! Ολοένα και πληθαίνουν οι μνηστήρες…

Η εξαιρετική σεζόν του Ολυμπιακού έχει στρέψει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων στο ρόστερ του. Αρκετοί, αν όχι οι περισσότεροι βασικοί, «ερυθρόλευκοι» απασχολούν φέτος τους κατασκόπους από μεγάλα πρωταθλήματα και φυσικά τα ονόματά τους «παίζουν» σταθερά στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Ένας από τους πιο περιζήτητους φυσικά παίκτες του Ολυμπιακού, δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Σα, αφού άλλωστε οι σταθεροί σε απόδοση και σε καλές ηλικίες της συγκεκριμένης θέσης είναι περιζήτητοι.

Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα Besoccer, η νέα «προσθήκη» στις ομάδες που πρόκειται να εξετάσουν σοβαρά την περίπτωσή του, είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η επόμενη σεζόν αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στο ρόστερ των «ροχιμπλάνκος» και μια από αυτές, στη θέση 1, ενδέχεται να υπάρξει η αποχώρηση του Γιαν Όμπλακ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, στη Μαδρίτη δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι ο μέχρι τώρα αναπληρωματικός Αντόνιο Αντάν μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού και ο Ζοσέ Σα φαντάζει για τον Σιμεόνε και τον αθλητικό διευθυντή Αντρέα Μπέρτα, ως μια ιδανική λύση. Βέβαια, το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει ότι για τον Πορτογάλο γκολκίπερ θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός, αφού ομάδες όπως οι Μπέτις, Πόρτο, Σαουθάμπτον, Γουεστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους.