Για του… χρόνου φαίνεται πως αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπιλμπάο!

Για καιρό έπαιζε σαν… σενάριο, αλλά καταπώς φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα. Ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ οδεύει ολοταχώς προς αναβολή, πιθανότατα πριν από την εκκίνηση της επόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι δύο ομάδες είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομοσπονδία για να αναβάλουν τον αγώνα, διότι όπως τόνισαν δεν θέλουν να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών, επισημαίνοντας στο κοινό αίτημά του πως «…ο τελικός είναι ένας δώρο για τους οπαδούς μας και δικαιούνται να είναι παρόντες».

Το θέμα έχει ήδη συζητηθεί και στη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα (20/04) ανάμεσα στο Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο της χώρας, την ομοσπονδία και τη LaLiga κι έχει ήδη δοθεί το «πράσινο φως» για να μεταφερθεί ο αγώνας την επόμενη σεζόν. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμη κι όλα εξαρτώνται από το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Ωστόσο, το πιο πιθανό σενάριο, είναι να διεξαχθεί εντέλει μία εβδομάδα πριν από το τέλος της επόμενης «έκδοσης» του Κυπέλλου Ισπανίας!