Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν η guest star της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε η αμερικανική ομοσπονδία τένις για το US Open.

H θρυλική τενίστρια, που έχει κατακτήσει τον τίτλο στη Νέα Υόρκη έξι φορές, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη διοργάνωση, από την οποία ενδέχεται να απουσιάσουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε μια ατάκα της νεοπροσληφθείσας διευθύντριας του τουρνουά Στέσι Άλιστερ για τη Γουίλιαμς στο τέλος της συνέντευξης τύπου: «Η επιφάνεια του Σινσινάτι και του US Open έχει σταλεί στο σπίτι της Σερένα»!

Κατά τα άλλα, επιβεβαιώθηκε ότι οι Αμερικανοί δεν θα δεχτούν media φέτος, ενώ θα υπάρχουν επόπτες μόνο στα δύο μεγάλα courts. Στα υπόλοιπα θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία.

Σε ό,τι αφορά τα ballkids, έξι θα βρίσκονται στα κεντρικά γήπεδα και μόνο τρία στα μικρότερα.

Οι πρώτοι 120 της παγκόσμιας κατάταξης σε άνδρες και γυναίκες θα μπουν στη διοργάνωση, μαζί με οκτώ wild cards για κάθε ταμπλό.

Οι παίκτες θα φιλοξενηθούν σε δύο επίσημα ξενοδοχεία, μαζί με μέχρι τρία άτομα (σε δύο δωμάτια). Δεν ξεκαθαρίστηκε, πάντως, πόσοι θα μπορούν να τους ακολουθούν στις εγκαταστάσεις.