Η ώρα για τον ωραιότερο και ιστορικό θεσμό έφτασε ξανά. Με αυτόν ξεκινήσαμε, και ελπίζουμε να μας φέρει, ξανά, γούρι. Φυσικά, μιλάμε για το FA Cup.

Η προηγούμενη εβδομάδα μας έφερε την πρώτη επιτυχία (3/3) με τις νίκες των Γουέστ Χαμ και Γουλβς, αλλά και τα γκολ στο Γουότφορντ-Νιούκαστλ. Κάναμε ένα διάλειμμα μεσοβδόμαδα, καθώς δεν φαινόταν να υπήρχε κάτι αξιόλογο, στοιχηματικά.

Αλλά το αγγλικό κύπελλο, σε συνδυασμό με την Premier League, μας βοήθησαν για να φτιάξουμε μία τριάδα. Όχι ακριβώς τριάδα, καθώς το ένα είναι μονό αποδεκτό. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν επιστρέψει “δαιμονισμένοι” μετά την διακοπή και σε 8 αναμετρήσεις, μετράνε έξι νίκες (μία στην παράταση με την Νόριτς) και δύο ισοπαλίες, με απολογισμό 22 γκολ. Από την άλλη, οι “Μπλε” του Λονδίνου δεν έχουν πείσει, και γι’ αυτό βρίσκεται σε κίνδυνο η τετράδα και η έξοδος στο Champions League. Δεν είναι τόσο οι νίκες αλλά οι εμφανίσεις από το σύνολο του Λάμπαρντ, που δεν πείθουν πως είναι η ίδια ομάδα σε σχέση πριν την διακοπή. Ο άσος προσφέρεται στο 2.40 αλλά επειδή είναι και ντέρμπι, αλλά και ημιτελικός κυπέλλου, προτιμάται ως μονό αποδεκτό.

Και περνάμε στα ματς του πρωταθλήματος, όπου η Τότεναμ φιλοξενεί την Λέστερ, σε ένα παιχνίδι-φωτιά και για τους δύο. Οι μεν θέλουν να προλάβουν μία ευρωπαϊκή θέση, ενώ οι δε την έξοδο στο Champions League. Το παιχνίδι υπόσχεται γκολ, εκατέρωθεν, και το Goal/Goal και Over 2.5 βρίσκεται στο 2.20.

Σε ακόμα ένα ματς με ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, Γουλβς και Κρίσταλ Πάλας διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους. Οι “Λύκοι” πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουν, και μαθηματικά, την έξοδο στην Ευρώπη, μία ώρα αρχύτερα. Έχουν βρει ρυθμό αλλά κάποια απρόσμενα στραβοπατήματα τους έχουν “τσαλακώσει”. Απέναντι τους, η ομάδα του Χόντγκσον που είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά θα βάλει δύσκολα, όπως και να έχει. Η νίκη της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού μαζί με το Over 1.5 είναι στο 2.00.

Οι επιλογές μου:

Κυριακή (19/7)

Τότεναμ-Λέστερ (18:00) G & Over 2.5 (2.20) Stoiximan

Δευτέρα (20/7)

Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας (22:15) 1 & Over 1.5 (2.00) Stoiximan

Μονό:

Κυριακή (19/7)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (20:00) 1 (2.40) Stoiximan