Συνέχεια στη δράση των αγωνιστικών δρώμενων την Κυριακή και αφού χθες βρήκαμε κάποια σημεία σε καλές αποδόσεις που μας πλήρωσαν, πάμε να δούμε τι μπορεί να προκύψει σήμερα.

Ξεκινάμε φυσικά με το μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  και τη Λίβερπουλ. Ή αλλιώς η “μάχη” ανάμεσα σε Μουρίνιο και Κλοπ… Οι δύο μεγάλοι σύλλογοι της Premier League αναμένεται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές καθώς αμφότερες έχουν αποδείξει το επίπεδό τους.

Οι γηπεδούχοι μετρούν μερικές απουσίες που θα τους κοστίσουν στην άμυνα όμως όλα τ’ αστέρια της ομάδας θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Στον αντίποδα ο Special One θα πρέπει να καλύψει το κενό του Αλέξις Σάντσεζ ενώ αρκετοί ακόμα παίκτες του αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς.

Οι “κόκκινοι” προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες και βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα. Από την άλλη, οι “κόκκινοι διάβολοι” παρουσιάζουν πιο μέτρια αποτελέσματα όμως δεν μπορεί κανείς να τους υποτιμήσει.

Πρώτη μας επιλογή είναι το G/G που βρίσκουμε στην Stoiximan σε απόδοση 1.75. Το όβερ 2,5 δεν μας καλύπτει στοιχηματικά κι έτσι από αυτή την άποψη προσανατολιζόμαστε στο όβερ 3,5 (απόδοση 2.63 στην ίδια εταιρεία). Τέλος, ο απλός άσος δεν θεωρούμε πως έχει κάποια αξία κι έτσι για όποιον επιθυμεί να ρισκάρει, το χάντικαπ της Λίβερπουλ στο -1 πάλι στη Stoiximan πληρώνει 2.38 κι έχει τύχη να επιβεβαιωθεί.

Πάμε και μια βόλτα στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου αρκετά ματς εξελίσσονται στη δεύτερη μέρα της 14ης αγωνιστικής.

Λάρισα-ΑΕΚ: Το δεύτερο ματς της ημέρας βρίσκει την “Ένωση” σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι από το οποίο θέλει μόνο νίκη. Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το ίδιο πράγμα. Τα 2-3 τέρματα σε τιμή 1.97 στην Stoiximan καλύπτουν τις επιλογές μας γι’ αυτό το ματς.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Σημαντικό ματς και με αρκετό ενδιαφέρον. Οι “πράσινοι” θέλουν να ξεχάσουν το κακό σκορ κόντρα στον ΟΦΗ ενώ ο Ατρόμητος θέλει να κερδίσει έδαφος στην κατάταξη. Το G/G που βρίσκουμε σε τιμή 2.08 στην Stoiximan είναι αρκετά ελκυστικό ενώ η επιλογή του “διπλού” στο 3.40 αξίζει το ρίσκο στην ίδια εταιρεία μιας και υπάρχει η ασφάλεια της 0% γκανιότας.

Ολυμπιακός-Λαμία: Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στον Πειραιά με τους παίκτες του Μαρτίνς να προέρχονται από μια τεράστια νίκη κόντρα στη Μίλαν και το ηθικό ακμαιότατο. Τα 2-3 τέρματα σε τιμή 2.00 στην Stoiximan, μοιάζει η πιο “safe” επιλογή μιας και τα υπόλοιπα σημεία δεν αξίζουν το ρίσκο.