Ιδανικό συμπλήρωμα για την επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα θεωρεί τον Ρομπέρτο Φιρμίνο το άλλοτε αστέρι της, Μπόγιαν Κρκιτς, ο οποίος υποβάθμισε την επιλογή του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ασυμφωνία στο αγωνιστικό στυλ της Μπαρτσελόνα και του Νο1 στόχου της, Λαουτάρο Μαρτίνες, διακρίνει ο άλλοτε επιθετικός της, Μπόγιαν Κρκιτς.

Ο Ισπανός νυν στράικερ των Montreal Impact κατέθεσε βάσει εμπειρίας την άποψη του για την ενίσχυση που χρειάζονται οι Μπλαουγκράνα στην γραμμή κρούσης και έδειξε αρνητικός για τον Αργεντίνο «killer» των Νερατζούρι. Αντίθετα, έθεσε ως ιδανική επιλογή τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος θα ταίριαζε… ταμάμ στο παιχνίδι πρωτοβουλίας που αποζητά πάντα η Μπάρτσα.

«Η Ίντερ δεν παίρνει πρωτοβουλίες συχνά στο παιχνίδι της και αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι ο Λαουτάρο θα κληθεί να υπηρετήσει έναν ρόλο που δεν γνωρίζει. Και κάτι τέτοιο θα ήταν κρίμα. Αν μου επιτρέπεται, θα στοιχημάτιζα στον Μπόμπι Φιρμίνο: είναι συνδετικός κρίκος, πληθωρικός και εξαιρετικός στις κινήσεις του. Δεν θέλω να φανεί ότι υποβαθμίζω τον Λαουτάρο, αλλά πιστεύω πως πρέπει να εξετάσουν αναλυτικά το προφίλ του, διότι θα ήταν ασυγχώρητο όπως συνέβη και με τον Γκριεζμάν, να υπογράψει η ομάδα έναν παίκτη στην πτέρυγα της επίθεσης και μετά να παραπονιέται γιατί δεν λειτουργεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 29χρονος επιθετικός.