Η Νιούκαστλ απορρόφησε την πίεση της άσφαιρης Κρίσταλ Πάλας και χάρη σε δύο γκολ από το 88ο λεπτό και μετά έφυγε με το μεγάλο διπλό από το Λονδίνο (0-2).

Βαθμολογικό άλμα για την Νιούκαστλ που με μία άκρως κυνική εμφάνιση και χάρη σε δύο γκολ στο τέλος επικράτησε με 0-2 της Κρίσταλ Πάλας και σκαρφάλωσε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι Κρίσταλ Πάλας χωρίς Ζαχά δεν υπάρχει. Με μέσο όρο ηλικίας στην ενδεκάδα της πάνω από τα 30 έτη, οι Λονδρέζοι έπαιξαν για μία ακόμα φορά βαρετά και προβλέψιμα, ψάχνοντας το γκολ μόνο από στατικές φάσεις.

Όσο περνούσε η ώρα, η Νιούκαστλ άρχισε να ξεθαρρεύει και κατάφερε να… κλέψει το ματς στο τέλος. Ο μόνιμος φετινός σκόρερ Κάλουμ Γουίλσον αξιοποίησε την τέλεια ασίστ του Ζοέλιντον και με το 6ο φετινό του γκολ έκανε με ψύχραιμο πλασέ το 0-1 (88’), ενώ δύο λεπτά αργότερα οι όροι ανιστράφηκαν.

Ο σκόρερ έβγαλε τον Βραζιλιάνο στην κόντρα, εκείνος ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και με σουτ που κόντραρε πάνω στο πόδι του Κέιχιλ έκανε το τελικό 0-2 στο 90ό λεπτό.