Mπήκαμε  σε ρυθμούς Μουντιάλ και πλέον μετά τα παιχνίδια του Α ομίλου μπαίνουμε στον Β όμιλο.

Πρώτο παιχνίδι το Μαρόκο- Ιράν . Πρεμιέρα για δύο ομάδες που ξεκινούν ως αουτσάιντερ στον όμιλο και πολλοί πιστεύουν ότι δύσκολα θα σπάσουν το δίδυμο  Ισπανίας -Πορτογαλίας.  Οι Μαροκινοί είναι ομάδα η οποία της αρέσει ο γρήγορος ρυθμός , αλλά δεν δέχτηκαν και εύκολα γκολ κάτι που σαν Dna του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος  είναι παράδοξο.  Ο Ρενάρ πάντως είναι πολύ καλός προπονητής με επιτυχίες σε επίπεδο African football. Αμφίβολος ο μέσος Ντιράρ.

Το Ιράν, με τον Κάρλος Κειρόζ στον πάγκο,  έκανε στα προκριματικά 9 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ . Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα έχει μαζί του τον μέσο Εζατολαχί ,λίγο πριν το ματς θα κληθεί αν θα παίξουν ο επιθετικός Ταρέμι και ο μέσος Ντεγιάγκαχ.  Ο Μασούντ λογικά θα είναι βασικός, ισως ο Ανσαριφάρντ παίξει στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Χατζισαφί και τον παίκτη της ΑΕΚ να είναι πίσω από τον εξαιρετικό Γιαχαμπάνκς που έβγαλε μάτια με την Αλκμααρ.

Πάμε και στο Πορτογαλία-Ισπανία.  Είναι το πιο περίεργο παιχνίδι  μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την αποπομπή του Λοπετέγκι από τους “Φούριας Ρόχας”  για να αναλάβει ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής  Φερνάντο Ιέρο.  Προπονητής Ιέρο δεν υπάρχει στον ορίζοντα, αρα οι παίκτες θα πρέπει , ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβουν τις ευθύνες τους.  Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ.

Οι Πορτογάλοι, έδειξαν προβλήματα στην άμυνα στα φιλικά τους, πλήν  λιγοστών εξαιρέσεων και ο Σάντος προσπαθεί να χαμηλώσει  τους τόνους θέλοντας να τονίσει στους παίκτες ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί η Ισπανία παρά τα θέματα που υπήρχαν . Ο Ρονάλντο ξεκινάει βασικός    ενώ στο κομμάτι της άμυνας  Φοντε ή Μπρούνο Αλβες παλεύουν για μία θέση  δίπλα στον Πέπε.

Επιλογές:

Μαρόκο-Ιράν  Χ ημιχ.-Χ τελικό  3.30 στο stiximan.gr – 0-1 τέρματα στο 2.25

Πορτογαλία-Ισπανία: 0-8 κόρνερ   2.07 (Βetshop)

Anytime scorer  Κριστιάνο Ρονάλντο 3.10