Εξαιτίας της διεξαγωγής τους, τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά στα γκραν πρι που περιλαμβάνουν αγώνα σπριντ μετατίθενται για την Παρασκευή. Από τα δοκιμαστικά της Παρασκευής «βγαίνει» η σειρά εκκίνησης για τον αγώνα σπριντ μήκους 100 χιλιομέτρων που διεξάγεται το Σάββατο και ο οποίος, με τη σειρά του, κρίνει τη σειρά εκκίνησης για το γκραν πρι της Κυριακής.

Την επόμενη χρονιά οι αγώνες σπριντ θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των γκραν πρι σε Αζερμπαϊτζάν (Baku City Circuit, 28-30 Απριλίου), Αυστρία (Red Bull Ring, 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου), Βέλγιο (Spa-Francorchamps, 28-30 Ιουλίου), Κατάρ (Losail Circuit, 6-8 Οκτωβρίου), ΗΠΑ (Circuit of The Americas, 20-22 Οκτωβρίου) και Σάο Πάουλο (Interlagos, 3-5 Νοεμβρίου).

Η πίστα του Ιντερλάγκος συνεχίζει να αποτελεί «έδρα» για αγώνα σπριντ, καθώς φιλοξένησε τέτοιες κούρσες το 2021 και το 2022, ενώ το «σπίτι» της Red Bull, το Red Bull Ring, «στέγασε» έναν αγώνα πέρυσι. Τα άλλα σιρκουί που φιλοξένησαν αγώνες σπριντ στο παρελθόν είναι το Σίλβερστοουν, η Μόντσα και η Ίμολα.