Το ένα πίσω από το άλλα τα πανελλήνια ρεκόρ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Γλασκώβη. Πρώτα ο Κριστιάν Γκολομέεβ  κι έπειτα η Άννα Ντουντουνάκη και ο Απόστολος Χρήστου.

Η Ντουντουνάκη βελτίωσε το ρεκόρ της στα 50 μέτρα πεταλούδα και να κλείνει θέση στον τελικό. Η κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση της δεύτερης ημιτελικής σειράς, όμως η κούρσα αυτή ήταν ιδιαίτερα γρήγορη.

Η Ντουντουνάκη τερμάτισε σε 26.22 βελτιώνοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ (26.30) στο αγώνισμα, λίγα λεπτά μετά το πανελλήνιο ρεκόρ του Γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Η Ντουντουνάκη που συμμετείχε και στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα, αφήνει την σφραγίδα της για τα ελληνικά χρώματα σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος με τον 8ο καλύτερο χρόνο.

Υπερέβαλλε εαυτόν ο Απόστολος Χρήστου

Ο Χρήστου σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 50αρι αλλάζοντας στην τρίτη θέση. Στη συνέχεια όμως έμεινε από δυνάμεις με αποτέλεσμα να καταλάβει την πέμπτη θέση με 1:57.09 συντρίβοντας το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (1:57.41) που είχε σημειώσει πριν δύο χρόνια στη διοργάνωση του Λονδίνου.