Η Εθνική μας Ομάδα Παίδων και Κορασίδων γέμισε με περηφάνια την Ελληνική Πυγμαχία που γνωρίζει για πρώτη φορά στα χρονικά στιγμές μεγαλείου και καταξίωσης σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο εξασφαλίζοντας 6 μετάλλια και 4 πέμπτες θέσεις στο Montesilvano.

Τόσο οι Αθλητές όσο και οι Αθλήτριές μας όρμησαν σαν λιοντάρια στα ρινγκ πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις κερδίζοντας το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον τελικό με στόχο το υψηλότερο βάθρο και το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου!

Αναλυτικά σε τέσσερις Τελικούς θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα οι εξής αθλητές – τριές μας

ΤΟΠΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΖΙΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Με αυτές τις κορυφαίες επιτυχίες η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας βλέπει το έργο της να φέρνει σπουδαία αποτελέσματα και μέσα από τους αθλητές της οραματίζεται την καλύτερη συνέχεια για όλη την «Οικογένεια» της Πυγμαχίας.

Η αγάπη, η στήριξη και η πίστη του Προέδρου της ΕΟΠ κ. Μαριόλη για το άθλημα της Πυγμαχίας είναι πάνω από όλα και ήταν φυσικό επακόλουθο να σταθεί στο πλευρό της Ελληνικής αποστολής για να εμψυχώσει τους αθλητές και τις αθλήτριές μας στους αυριανούς (Τρίτη 4 Οκτωβρίου) τελικούς.

Ο κ. Χάρης Μαριόλης μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Πυγμαχίας κ. Γιώργο Αποστολόπουλο συνομίλησαν με την Ελληνική Αποστολή στο Montesilvano, συνεχάρησαν τους Έλληνες Πρωταθλητές και τις Πρωταθλήτριές μας τονίζοντας πόσο περήφανους τους έκανε η αγωνιστικότητα και η ψυχή που επέδειξαν όλοι όσοι αγωνιστήκαν στα ρινγκ αυτού του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τιμώντας την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο. Πολλά συγχαρητήρια έλαβαν και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές μας για όλη την συγκλονιστική παρουσία τους στην Ελληνική αποστολή.