Η Βούλα Παπαχρήστου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ιστορία με τις… ατυχείς αναρτήσεις της στα social media κι όσους την κατηγορούν ως ρατσίστρια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε χάσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012, μετά από ανάρτησή της με ρατσιστικό χαρακτήρα στα social media.

Αρκετές φορές επίσης η Παπαχρήστου, είχε βρεθεί εκείνη την περίοδο στο στόχαστρο για παρόμοιους λόγους, με αποτέλεσμα να παραμένει στιγματισμένη από πολλούς μέχρι και σήμερα.

Η ίδια ωστόσο εμφανίζεται απόλυτα μετανιωμένη, ζητώντας για μία ακόμη φορά συγνώμη, έπειτα και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

«Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», ανέφερε η Βούλα Παπαχρήστου στη “Sportime” και πρόσθεσε:

«Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν… Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν».