Μία ακόμα κορυφή διεκδικεί ο Μίλτος Τεντόγλου! Ο 25χρονος άλτης από τα Γρεβενά βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς, το οποίο απονέμεται ετησίως από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου!

Ο εντυπωσιακός Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου και διατήρησε τον τίτλο που είχε στο ευρωπαϊκό κλειστού, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος!
Υποψήφιοι για το πολυπόθητο βραβείο είναι επίσης ο επικοντιστής Ντουπλάντις, ο εμποδιστής Κάρστεν Γουόρχολμ, ο άλτης του ύψους Τζιανμάρκο Ταμπέρι, ο δισκοβόλος Ντάνιελ Στολ, ο σφυροβόλος Βόιτσιχ Νοβίτσκι, ο βαδιστής Άλβαρο Μαρτίν, ο δρομέας Τζος Κερ, ο σπρίντερ Μάθιου Χάντσον-Σμιθ και ο πρωταθλητής στα 1500μ. Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκστεν.
Όσον αφορά το αντίστοιχο βραβείο για τις γυναίκες υποψήφιες είναι οι Βουλέτα (μήκος), Τιάμ (σύνθετα), Πέρεζ (Βάδην), Μούρτο (επί κοντώ), Μάχουτσικ (ύψος), Κάζμαρεκ (400 μ.), Τζόνσον- Τόμσον (σύνθετα), Χόντκινσον (800 μ.), Χασάν (1.500 μ./5.000 μ.), Μπολ (400 μ.).