Απίστευτο αίτημα του Ολυμπιακού στην εκδίκαση για το διακοπέν ντέρμπι του βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας να συνεχιστεί ο αγώνας με 1-0 σετ και 0-0 στο δεύτερο, παρότι έχανε με 18-11!

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού της 7ης Δεκεμβρίου για το Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”, το οποίο στιγματίστηκε από τα πολύ σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων και είχαν αποτέλεσμα να χαροπαλεύει ένας 31χρονος αστυνομικός, μετά από φωτοβολίδα ευθείας βολίδας που δέχτηκε στον μηρό.

Οι Πειραιώτες κλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας με τα άρθρα που μεταξύ άλλων προβλέπουν και μηδενισμό του αγώνα, ως υπαίτιοι για τη διακοπή.

Ο Ολυμπιακός υποστήριξε στην εκδίκαση πως οι οπαδοί με τους οποίους έγιναν τα επεισόδια ήταν εκτός γηπέδου και μπήκαν μέσα στο κλειστό του Ρέντη επειδή τους κυνήγησαν αστυνομικοί.

Μάλιστα, στην εκδίκαση παραβρέθηκε ως μάρτυρας κι ο νομικός εκπρόσωπος του ΤΑΑ, κ.Δημήτρης Νάκος, που παρουσίασε ένα σχεδιάγραμμα για να δείξει το πόσο μακριά από το γήπεδο έλαβαν χώρα τα επεισόδια κι ακολούθως όσοι συμμετείχαν έτρεξαν να κρυφτούν μέσα στο “Μελίνα Μερκούρη”, μετά το κυνηγητό της αστυνομίας.

Το πλέον αξιοσημείωτο πάντως ήταν το αίτημα του Ολυμπιακού να συνεχιστεί ο αγώνας με τα σετ 1-0 και… να μηδενίσει το δεύτερο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός προηγούνταν με 18-11 στο σημείο της διακοπής!