Η κυβέρνηση βρήκε τι φταίει και συζητά στο υπουργικό συμβούλιο του Σαββάτου την ιδέα να διακόψει όλα τα αθλήματα τουλάχιστον ως το τέλος του έτους!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεζε σύσκεψη για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας στο μέγαρο Μαξίμου αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί, προκειμένου ν’ αποφασιστεί το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, μετά και τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», με τον άνθρωπο των ΜΑΤ να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

κυβέρνηση μετά τα τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού που διεκόπησαν (με Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» και το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και το χθεσινό στο βόλεϊ που είχε ως τραγική εξέλιξη να βρίσκεται σε κώμα ο άτυχος αστυνομικός) εξετάζει την πιθανότητα να ληφθούν πάρα πολύ σοβαρά μέτρα.

Μάλιστα, ένα από αυτά που θα «πέσει» στο τραπέζι και θα συζητηθεί ως πιθανή λύση δεν είναι άλλο από τη διακοπή όλων των αθλημάτων τουλάχιστον έως το 2023 και… βλέπουμε.