Μία γιορτινή Κυριακή στα μέσα Φεβρουαρίου θέλει να διοργανώσει η ΕΟΚ στην Κρήτη, διοργανώνοντας εκεί την ίδια μέρα τους τελικούς Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών.

Τον συνδυασμό δύο μεγάλων τελικών θέλει να πετύχει στην Κρήτη η ΕΟΚ. Η ελληνική ομοσπονδία έχει σκοπό να διοργανώσει φέτος στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου την ίδια ημέρα τόσο τον τελικό των Ανδρών, όσο και των Γυναικών.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου. Τις ημερομηνίες δηλαδή διεξαγωγής του Final-8 των ανδρών, την ώρα που στις γυναίκες ο Παναθηναϊκός πήρε και αυτός την πρόκριση στο σημερινό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στις 18 Φεβρουαρίου η ΕΟΚ θέλει να διοργανώσει πρώτα τον τελικό των γυναικών και μετά αυτόν των ανδρών, για να ενώσει δύο γιορτές και να φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο Ηράκλειο.

Για τους άνδρες φυσικά θα ακολουθηθεί η περσινή μορφή του Final-8, με την ΑΕΚ να πηγαίνει πάνω στους «αιώνιους» και την 8η ομάδα να προκύπτει από το Unicef Trophy της Elite League μεταξύ της Μεγαρίδας, του Μίλωνα, του Πανιωνίου και της Δόξας Λευκάδας.

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι ημιτελικοί μεταξύ των Παναθηναϊκού, Ελευθερίας Μοσχάτου, Εσπερίδες και Πας Γιάννινα θα διεξαχθούν στις 24 Ιανουαρίου, με τον τελικό να λαμβάνει χώρα στην Κρήτη (18/02) πριν από αυτόν των Ανδρών.