Με ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ στάθηκε στη διεξαγωγή του Super Cup και ευχαρίστησε τους φορείς που συνεργάστηκαν για να βγει το αποτέλεσμα που είδαμε στο παρκέ της Ρόδου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ευχαριστούν θερμά όσες και όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του Super Cup 2023 by aegean islands, το οποίο μας χάρισε για ένα τριήμερο στην Ρόδο όμορφες εικόνες, στιγμές και αναμνήσεις.

Σε όλη την διάρκεια του, το Super Cup 2023 by aegean islands αποτέλεσε ότι είχαμε ονειρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν αποφασίσαμε να καθιερώσουμε τον θεσμό ως γιορτινή εκκίνηση της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη αθλητική ατμόσφαιρα που επικράτησε σε όλες τις εκδηλώσεις και τους αγώνες του Super Cup 2023 by aegean islands. Έτσι σε αθλητικό πνεύμα και με υγιή άμιλλα θέλουμε να κυλήσει η Basket League 2023-24 που αρχίζει σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Δεν έχουμε λόγια για να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου για την στήριξη τους για δεύτερη σερί σεζόν και την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε για την διεξαγωγή του Super Cup 2023 by aegean islands.

Θερμές ευχαριστίες στην ΕΡΤ, που έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να ζήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα και να παρακολουθήσουν τον εκπληκτικό θέαμα του Super 2023 by aegean islands, και τους χορηγούς μας την Υδρόγειο Ασφαλιστική, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, την ΒΑΠ Κουγιός, την Top Trends που μας παρέχει τις μπάλες Spalding, την GRGNESIS και το περιοδικό AllStar Basket.

Ευχαριστούμε τις 4 ομάδες που πήραν μέρος στο Super Cup 2023 by aegean islands, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, το Περιστέρι bwin και τον ΠΑΟΚ mateco, όχι μόνο για την αγωνιστική παρουσία τους αλλά και για το ήθος που επέδειξαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία, στην διοίκηση και το προσωπικό της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, στο προσωπικό του ΕΣΑΚΕ και όλους τους συνεργάτες μας σε Αθήνα και Ρόδο που εργάστηκαν για την επιτυχία του Super Cup 2023 by aegean islands.

Πάνω από όλα, όμως, ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Ρόδου για την παραδειγματική συμπεριφορά τους και την αγάπη που έδειξαν για το μπάσκετ, το άθλημα που υπηρετούμε και είναι πιο ψηλά από όλους μας.