Μία νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει στις 18 Οκτωβρίου με το Φ.Ο.Τούφας Χαλανδρίου να βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ιστορία του στη Β΄Ε.Σ.Κ.Α. Σε μία περίεργη χρονιά, λόγω των συνθηκών με τον κορωνοϊό, συνεχίζονται οι προπονήσεις με μεγάλη διάθεση για τo επερχόμενο δύσκολο πρωτάθλημα.

Η ομάδα θα συνεχίσει για 6η σεζόν με τον coach Μάριο Σπηλιωτόπουλο, τον προπονητή που έχει συνδέσει το όνομά του με μια κατάκτηση πρωταθλήματος στη Δ Ε.Σ.Κ.Α αλλά και τις δύο ανόδους στη Β Ε.Σ.Κ.Α. Στην ομάδα συνέχισαν όλα τα παιδιά (Καζαντζιάν, Κουγιανός, Χαμηλός, Κατσουλάρης, Μουτεβελής, Ζερβολέας, Ρήγος, Ραμπάτ) που έχουν δημιουργήσει μία εξαιρετική παρέα με 3 ανόδους τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον  στον σύλλογο έκλεισαν δύο εξαιρετικοί παίχτες και χαρακτήρες από την Πεντέλη που αγωνίζεται στη Β΄Εθνική κι αναμένεται να δώσουν βάθος και ποιότητα.

Ο Αλέξανδρος Μπίγγος (αρχηγός και βασικό στέλεχος στη Β΄Εθνική) καθώς και ο Δημήτρης Αποστολόπουλος (με πλούσιο βιογραφικό σε όλες τις εθνικές κατηγορίες) ήρθαν για το κάτι παραπάνω στην ομάδα, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Στο έμψυχο δυναμικό προστέθηκαν τρία ακόμα έμπειρα παιδιά (Βόσικας, Βάκρινος, Χατζημιχαήλ), που στις δύσκολες στιγμές είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βοηθήσουν. Τέλος η ομάδα ενισχύθηκε με 5 παιδιά κάτω των 20 ετών (Τριανταφύλλου, Σιαλάτης, Βαρέλας, Μπάρτζης, Κουπλάκης) δίνοντας βάθος και ενέργεια σε όλο το πρόγραμμα.

Το πιο βασικό είναι η οργάνωση του Φ.Ο.Τ. σε όλα τα επίπεδα. Με προσεχτικές κινήσεις δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό μείγμα εμπειρίας και ενέργειας στο Αντρικό αλλά και το Γυναικείο τμήμα (συμμετέχει στην Α΄Ε.Σ.Κ.Α. συνεχίζοντας με τον Coach Αντώνη Παπαδέλο για 3η χρονιά).  Τέλος το πιο σημαντικό είναι να καταθέσουμε ότι με μεθοδευμένες κινήσεις και πολύ δουλειά, οι Ακαδημίες του συλλόγου έχουν ξεπεράσει τα 160 παιδιά φτιάχνοντας μία μπασκετική “κυψέλη” στην Τούφα Χαλανδρίου.