Ο Βαγγέλης Ζιάγκος επέλεξα την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Εθνική παίδων για το ευρωπαικό πρωτάθλημα Κ16 στα Σκόπια.

Η Εθνική Παίδων αρχίζει την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, το οποίο θα διεξαχθεί 12-20/8 στα Σκόπια. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βαγγέλης Ζιάγκος, ανακοίνωσε τις κλήσεις για την προετοιμασία. Στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι ο νεοκλής Αβδάλας του Παναθηναϊκού και ο MVP του Πανελληνίου Παίδων με τη φανέλα της ΔΕΚΑ, Λευτέρης Λιοτόπουλος.
Οι αθλητές που καλούνται είναι οι : Στέφανος Σπάρταλης (ΒΑΟΛ Χίου), Ιωάννης Κομνιανίδης (Ηρακλής), Επαμεινώνδας Επαμεινώνδας (ΧΑΝΘ), Φίλιππος Τσαχτσίρας (Άρης), Χριστόφορος Γκόλαντας (Ολυμπία Ναυπλίου), Πάρης Παπαδάτος (Π. Φάληρο), Τάσσος Ροζακέας (ΕΦΑΟΖ), Βαγγέλης Αδαμόπουλος (Παναθηναϊκός), Νεοκλής Αβδάλας (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μαραγκουδάκης (Περιστέρι), Λευτέρης Χαβούτσας (Περιστέρι), Ανδρέας Πατρίκης (ΔΕΚΑ), Λευτέρης Λιοτόπουλος (ΔΕΚΑ), Βασίλης Βλάσσης (Προμηθέας Π.), Νίκος Σοϊλεμετζίδης (Προμηθέας Π.), Βενιαμίν Αμπόσι (Ολυμπιακός).
Οι αθλητές που έχουν κληθεί καλούνται να βρίσκονται στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ αύριο Τρίτη (5/7) στις 19.30 για προγραμματισμένη προπόνηση. Συνεργάτες του Βαγγέλη Ζιάγκου είναι οι Δημήτρης Βαρβούνης και Θοδωρή Σιαρές και γυμναστής ο Θανάσης Αλεξανδράκης.